Примамка за прасета с аромат на трюфел

Съвременните методи и практики за успешен лов наблягат до огромна степен на примамването на дивеча и привличането на неговото внимание към определена зона, местност или обект. Най-популярният и любим обект за ловуване и отстрел в България – дивото прасе, е най-податлив към примамване дивеч в нашите гори. Всички сме виждали площи в ловните райони, които са като обработени с трактор, а всъщност са изровени от диви прасета. Единствената причина за това явление е, че тяхната любима храна се намира на няколко сантиметра под земята – трюфелите. Дивите прасета, както и някои други диви животни, обикновено са силно привлечени от аромата на трюфел и биха направили всичко, за да похапнат трюфели. Именно това превръща аромата на трюфели в най-добрата примамка за диви прасета, която можете да използвате. Популярна е в цял свят и е един от най-търсените продукти от професионалистите. Пресните трюфели, обаче, са скъпи и трудноизползваеми за целите на лова.

Най-рентабилният начин да употребите аромат на трюфели и да извлечете максимума от него, е да се използва маслен извлек. Това прави възможно да разнесете много по-равномерно и на много по-голяма площ трюфелния аромат. Именно маслен извлек с високо съдържание на пресни трюфели е продуктът, който Ви предлагаме с огромна гордост. Нашата паста с трюфели е с много по-високо съдържание на трюфели, отколкото вносните такива. Това я прави много по-силна, по-трайна и с по-сигурни резултати.

Начинът на употреба е следният: намазвате от пастата с трюфели по кората в основата на избрано от Вас дърво, където предполагате, че преминават диви прасета. Това Ви гарантира, че следващия път, когато прасетата минат оттам, те ще потърсят любимата им храна и това ще се превърне в любимо тяхно място, което е основна цел на слагането на примамка. Пастата с трюфели не съдържа консерванти или други миризми, които да понижат възможността за успех. Разфасовката е 500гр. и е достатъчна за стотици примамки (намазани дървета).