Паста с трюфели

За обучение на кучета

Обучението на куче за трюфели е дълъг и сложен процес, който изисква много внимание и старание. Има различни дресьорски направления (школи), по които можете да се ръководите. Ние сме привърженици на италианската школа. Характерно за нея е, че кучето се захранва с аромат на трюфели още преди да се роди, т.е. чрез добавяне на трюфелен аромат към храната на майката. След раждането, майката продължава да се храни с храна, ароматизирана с трюфели и така чрез млякото новородените кучета развиват афинитет към този аромат. Впоследствие ароматът на трюфели се добавя към храната на малките кученца. При така подготвени кучета, работата на треньора е изключително улеснена, защото те сами търсят този аромат като нещо жизнено важно.

Обучението на едно куче за търсене на трюфели включва три основни направления:
1. Захранване с  трюфелна храна или храна с добавена ароматна трюфелна паста.
2. Работа в тренировъчни условия – откриване и донасяне на трюфел.
3. Работа на терен – откриване на диворастящи трюфели.
Едва след третия етап, може да се гарантира, че кучето работи професионално.
Всеобщо схващане в Италия е, че кучето трябва да изяде 5-6 кг трюфели, докато достигне до професионалните умения. Но поради високата цена на трюфелите се ползват и други помощни методи. Приготвя се трюфелна паста от смлени трюфели .
Ние предлагаме паста за обучение на кучета, която представлява маслен извлек с адаптирана за малки кучета мазнина. Нейния състав е над 90% пресен, ароматен черен  трюфел.
Трюфелната паста за обучение на кучета, която предлагаме е в разфасовка от 0.580 кг.

Цена: 70лв. (160RON)
Доставка по Еконт за поръчки от България: между 5 и 8лв.
Доставка по Fan courier за поръчки от Румъния: между 30 и 35RON

С такава трюфелна паста се ароматизира над 30кг. гранули или друг тип храна. Ако ароматизирането стане наведнъж, гранулите след това трябва да се съхраняват в затворен съд, за да се запази по-дълго трюфелния аромат. Храненето на кучета с такава храна е важно предимство, но се прилагат и други тренировъчни техники, за да се постигне желания резултат.

паста с трюфели

Паста с трюфели за обучение на кучета

За поръчки:
GSM: +359899892119
Viber: +359899892119